Шістка хитрощів: шлях до кидання куріння

30 дек, 07:24

З кожним днем життя курців стає дедалі важчим. Дослідники виявили низку хитрощів, які можуть допомогти вам позбутися цієї шкідливої звички.

Правильна їжа: Вчені з'ясували, що деякі продукти погіршують смак нікотину. Молочні продукти, овочі та фрукти можуть зробити тютюн нестерпним. Гіркий шоколад може допомогти обдурити апетит і навіть підтримати судини.

Дихальні вправи та йога: Дихальні вправи допоможуть швидше очистити легені, а йога, включно з позою трупа, зніме напругу і відволіче від думок про куріння.

Уникайте алкоголю і кави: Перший час після відмови від куріння краще відмовитися від алкоголю і кави, оскільки вони можуть посилити тягу до нікотину.

Створіть зону без куріння: Попросіть близьких не палити вдома і приберіть із квартири все, що нагадує про сигарети. На роботі замініть перекур іншим відпочинком.

Читайте "Легкий спосіб кинути палити": Популярна книга Аллена Карра допомогла 15% людей позбутися шкідливої звички.

Досліджуйте методи лікування нікотинової залежності: Відвідайте Вікіпедію, де грамотно описані всі фармакологічні методи лікування, які можна використовувати самостійно.

Кидайте поступово: Якщо боїтеся кинути різко, спробуйте зменшити кількість цигарок, що викурюються, поступово привчаючи себе до думки про повну відмову.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/559709.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua