• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінансова підтримка оборони: Мінфін розмістив військові облігації на суму понад 20,7 мільярда

    Опубликовано: 2023-12-27 15:00:52

    Міністерство фінансів України активно залучає кошти на підтримку оборони країни, розмістивши військові облігації на загальну суму понад 20,7 мільярда у гривневому еквіваленті. Про це повідомило Міністерство фінансів, вказавши, що успішне розміщення відбулося 26 грудня через електронну торгову систему Bloomberg.

    Зазначається, що весь обсяг розміщених облігацій склав майже 20,7 мільярда гривень, що є важливим кроком для підтримки фінансової стабільності країни та забезпечення необхідних ресурсів для зміцнення оборонної потужності України.

    Заява Мінфіну відзначає, що кожна вкладена в військові облігації гривня має стратегічне значення, оскільки сприяє підтримці української армії та загальній фінансовій стабільності країни. Зазначено, що придбання військових облігацій є вагомим внеском у перемогу над російською агресією.

    Цей емітент військових облігацій прагне не лише мобілізувати ресурси для оборони, але й активно залучати громадян до участі в фінансовій підтримці національних оборонних заходів, наголошуючи на тому, що кожен інвестор відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.