• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зустріч із батьками хлопця: успішні поради для правильного враження

    Опубликовано: 2023-12-20 07:24:26

    Цього вікенду на тебе, можливо, чекає зустріч із батьками свого коханого. Щоб створити сприятливе враження і провести це знайомство найкращим чином, скористайся нашими рекомендаціями. Пам'ятайте, перші візити - це хвилююче випробування, і правила прості: посміхайтеся, підкреслюйте свою доречність у виборі одягу і зберігайте щирість у спілкуванні.

    Напевно ви ідеальна в усіх відношеннях, але мати щиру посмішку - чудовий початок. Найважливіший аспект - посмішка має бути справжньою та щирою. Ваша посмішка стане ключем до сердець його батьків.

    Одягайтеся доречно залежно від планів. Якщо на вас чекає вечеря в ресторані, виберіть шикарну сукню. У разі домашньої зустрічі, свіже повсякденне вбрання буде цілком доречним. Ваш вигляд має підкреслювати ваш стиль і бути відповідним до ситуації.

    Виключіть обговорення недоліків свого партнера. Звісно, у нього, як і в кожного, є недоліки, але уникайте їх докладного обговорення. Якщо запитання стосуються слабких сторін, уникайте чесних відповідей. Сміливо змінюйте тему розмови, уміло переходьте до жартів або ж піднімайте позитивні риси особистості вашого партнера.

    Будьте природними та невимушеними. Розповідайте про себе, цікавтеся і слухайте у відповідь. Проявіть активність у бесіді та висловіть інтерес до різних тем.

    І, звісно ж, залишайтеся собою. Щирість завжди знаходить свій відгук. Пам'ятайте, що ваше справжнє "я" - ваш найкращий актив.

    Ці прості поради допоможуть вам справити позитивне враження та встановити чудові стосунки з батьками вашого партнера.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.