• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС прийняв рішення про посилення контролю та обміну даними про танкери

    Опубликовано: 2023-12-19 18:00:45

    Країни-члени Європейського Союзу прийняли рішення про посилення контролю та обміну даними про танкери, щоб ефективно виявляти судна, які здійснюють перевалювання нафти з судна на судно з метою приховування її російського походження.

    Про це повідомила пресслужба Європейської Ради, наголошуючи, що ЄС вживає жорстких заходів дотримання, спрямованих на припинення схем обхіду санкцій через маніпулювання даними автоматичної системи ідентифікації суден (AIS).

    Посилення механізму обміну інформацією дозволить ефективніше ідентифікувати судна та суб'єкти, які здійснюють оманливі практики, такі як перевантаження з судна на судно (ship-to-ship) для таємного транспортування російської нафти та нафтопродуктів.

    Рішення Ради також включає в себе введення правил повідомлення про продаж танкерів будь-якій третій країні, зробивши процес продажу та експорту більш прозорим, особливо для вживаних танкерів, які можуть бути використані для обходу заборон на імпорт російської нафти та нафтопродуктів, а також обмежень цін, встановлених G7.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.