• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця побудувала перший зерновоз для євроколії

    Опубликовано: 2023-12-18 18:00:35

    Українська залізниця виготовила свій перший зерновоз, який оптимально адаптований для перевезень як по колії 1520 мм, так і по євроколії 1435 мм. Про це повідомила компанія "Укрзалізниця".

    Голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко зауважив, що для збільшення обсягів експорту важливо не лише розвивати прикордонну інфраструктуру, а й модернізувати рухомий склад. Зерновоз, виготовлений вперше на виробничих потужностях "Укрзалізниці", максимально пристосований для перевезення вантажів як на території України, так і по колії 1435 мм країн Європейського Союзу.

    Новий вагон-хопер для зерна моделі 19-8005-У розрахований на перевезення зерна та інших сипких харчових вантажів. З його характеристиками можна ознайомитися: вантажопідйомність 70 тонн, об'єм кузова 104 куб. м, 5 завантажувальних та 6 розвантажувальних люків, конструкційна швидкість 120 км/год.

    Зазначимо, що більшість комплектуючих та матеріалів для цього зерновозу виготовлені в Україні. Майбутнє передбачає випуск подібних зерновозів на серійному рівні, що позначиться на розвитку внутрішньої і зовнішньої торгівлі країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.