• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Старт виробництва бронетехніки в Україні: Кабмін і Rheinmetall об'єднують зусилля

    Опубликовано: 2023-12-06 09:00:08

    Україна та німецький збройний концерн Rheinmetall готуються до запуску виробництва бронетехніки на території України, про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. За його словами, цей флагманський проєкт є результатом об'єднання зусиль України та європейських зброярів. Очікується, що виробництво буде запущено "у найближчій перспективі".

    Шмигаль також відзначив, що у майбутньому Україна планує зосереджуватися на трансфері технологій, інвестиціях в конструкторські розробки, а також на створенні нових виробництв у військовій сфері. Вже зараз Rheinmetall виготовляє для України артилерійські снаряди, а ця співпраця показала свою ефективність.

    Нагадаємо, що у жовтні було оголошено про початок співпраці Українського оборонно-промислового комплексу та Rheinmetall. Це вже привело до виробництва артилерійських снарядів для України, та підприємство отримує нові замовлення.

    Цей крок свідчить про стратегічну спрямованість України на укріплення своєї обороноздатності та розвиток військово-промислового комплексу, щоб забезпечити безпеку та незалежність країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.