• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США надають допомогу: 22 мобільні котельні для українських громад

    Опубликовано: 2023-11-15 16:00:48

    Сполучені Штати продовжують надавати важливу допомогу Україні у забезпеченні комфортних умов під час зимових місяців. Згідно інформації від посла США в Україні Бріджит Брінк, було передано 22 мобільні котельні для підтримки українських громад під час воєнних дій.

    Ця ініціатива має на меті забезпечити необхідне тепло вразливим громадам у різних регіонах України, особливо в умовах російських атак на цивільну інфраструктуру. Допомога у вигляді мобільних котельень є невід'ємною частиною стратегії забезпечення безпеки та комфорту громадян під час зими.

    За словами Бріджит Брінк, мобільні котельні вже передані громадам в Чернігівській, Одеській, Вінницькій, Сумській та Донецькій областях. Ця допомога стане необхідною для територій, які особливо постраждали від воєнних подій та потребують тепла та енергії.

    Бріджит Брінк наголосила, що це лише початок ініціативи, і подальші поставки мобільних котельень вже плануються. Забезпечення допомоги в різних регіонах України є показником відданості та підтримки союзницької держави в умовах важких обставин.

    Раніше повідомлялося, що на зустрічі керівника Офісу президента України з держсекретарем США в Вашингтоні також розглядались питання посилення захисту української критичної інфраструктури. Це вказує на глибоку співпрацю між двома країнами в аспектах безпеки та захисту.

    Допомога в постачанні мобільних котельень визначається як невід'ємна складова стратегії забезпечення безпеки та комфорту громадян під час непередбачуваних обставин. Це демонструє солідарність та дружбу Сполучених Штатів з Україною в умовах важкої геополітичної ситуації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.