• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Субсидії для власників земельних паїв: Умови та обмеження

    Опубликовано: 2023-11-10 17:00:37

    Отримання земельного паю не повинно перешкоджати отриманню соціальних субсидій, однак субсидія призначається з урахуванням доходу, отриманого від землі. В разі високого доходу власника паю, субсидія може бути відмовлена.

    За роз’ясненнями Пенсійного фонду, власники земельних паїв не повинні бути виключені з отримання субсидій. Таким чином, домогосподарства, які мають земельні паї, можуть подати заявку на державну допомогу.

    Проте дохід, отриманий від земельного паю, обов’язково береться до уваги при розрахунку субсидії. Якщо пай не приносить доходу своєму власнику, то його наявність не вплине на призначення субсидії.

    У випадках, коли пай здається в оренду і приносить дохід декільком власникам, така сім’я може бути відмовлена у субсидії, якщо дохід від паїв вважається високим.

    Такі умови стають обмеженнями для домогосподарств, які мають власних пайовиків. Власники земельних паїв можуть бути відмовлені у субсидіях у випадках, коли дохід від їх пайових угод визначається як значний. Однак, сам факт наявності пайових ділянок без отримання доходу не перешкоджає отриманню житлової субсидії.

    Усе це зумовлено бажанням системи надавати допомогу населенню, не обмежуючи соціальні пільги на тлі наявності земельних паїв, що не приносять доходу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.