• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Місія МВФ оцінює фінансову програму України

    Опубликовано: 2023-11-07 09:00:18

    Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) розпочала свою роботу у відношенні другого перегляду виконання програми розширеного фінансування Україною, відомої як EFF (Extended Fund Facility). Цей етап спрямований на оцінку та аналіз того, наскільки ефективно країна виконує свої зобов’язання в рамках угоди з МВФ.

    Понеділок став початком роботи місії, яка працюватиме в гібридному форматі: частина команди буде збиратися в Варшаві, тоді як інша частина приєднається до зустрічей дистанційно з Києва. Склад команди включатиме представників Національного банку України, Міністерства фінансів та інших урядових органів.

    Оцінка перебігу програми EFF передбачає аналіз прогресу України у виконанні своїх зобов’язань, які були підписані в Меморандумі про економічну та фінансову політику. Це включає заходи у сферах податкової, бюджетної, монетарної та валютної політики.

    Представники НБУ підкреслили важливість цього перегляду, оскільки він визначатиме подальші кроки у відносинах України з МВФ. Чітка відповідність у виконанні угод є ключовою для забезпечення фінансової стабільності та підтримки економічних реформ у країні.

    Очікується, що в рамках обговорень під час цього перегляду будуть розглянуті важливі аспекти, такі як стан реформ у питаннях корупції, розвитку бізнес-середовища та підтримки банківського сектору.

    МВФ, як ключовий міжнародний фінансовий партнер, відіграє значну роль у розвитку економіки України. Оцінка місії стане важливим етапом для подальших дій та розвитку фінансових програм в країні. Співпраця з МВФ визначатиме не лише фінансові можливості, а й загальний економічний шлях розвитку України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.