• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соцмережа X відновлює платну політичну рекламу

    Опубликовано: 2023-09-04 17:00:00

    Соціальна мережа X, відома раніше як Twitter, повідомила про плани скасувати заборону на платну політичну рекламу, що була введена в 2019 році. Цей крок став можливим після того, як Ілон Маск став головою соцмережі.

    Компанія прийняла рішення про обмеження політичної реклами ще при попередньому генеральному директорові Джеку Дорсі, мотивуючи це тим, що "політичну публікацію слід заслуговувати, а не купувати". Проте новий керівник X вирішив піти іншим шляхом.

    Компанія зазначила, що вони планують дозволити політичну рекламу в межах їхніх зусиль щодо підтримки свободи слова.

    "X, швидше за все, потребує рекламних коштів, які надає політична реклама, оскільки продажі реклами X в США знизилися на 59% порівняно з минулим роком", - повідомляє видання.

    X також заявила, що продовжуватиме застосовувати спеціальну політику щодо платної політичної реклами в США, яка буде спрямована на запобігання поширенню неправдивого або обманливого контенту, що може підірвати довіру громадськості до виборів.

    "Це означає, що вірусні змови, подібні до #sharpiegate або #stopphesteal з минулих виборів, не будуть дозволені за новими правилами X. Проте поки неясно, яким чином X буде реагувати на такі порушення", - додає TechCrunch.

    Компанія також заявила, що створить глобальний центр прозорості реклами, який буде відкритий для всіх користувачів, що бажають переглядати політичні оголошення на X.

    Крім цього, X розпочне впроваджувати "надійну" систему перевірки, яка забезпечить, що рекламу зможуть розміщувати лише ті групи та кампанії, які мають на це право.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.