• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

    Опубликовано: 2023-08-30 16:07:27

    Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

    Якими можуть бути перші дії людини, якій діагностували СНІД? Коли думки трішки упорядкуються, перше відчуття страху та паніки послабне, варто опанувати себе та звернутись до медичного закладу, надійних благодійних організацій чи центрів. Саме тут можна отримати повний інструктаж відносно подальшого життя та навчитись і далі його планувати, мріяти, будувати плани на майбутнє. Так провідні фахівці організації «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» проведуть спеціальне тестування на цей вірус та гепатит В, розкажуть про перші ознаки хвороби https://helpme.com.ua/yaki-ranni-oznaki-vil/, зможуть детально пояснити про особливості сучасних препаратів, принцип їх дії. Знаючи свій діагноз, ви отримаєте кваліфіковану консультацію й навчитесь з ним жити. Лише лікар розрахує правильне дозування ліків, кожного місяця буде контролювати зміни та самопочуття пацієнта. Кожному хворому гарантована повна конфіденційність.

    Про перші ознаки СНІДу: короткий огляд

    1. Чим небезпечний ВІЛ? Цей вірус руйнує імунітет людини, тому її організм уже не зможе побороти інфекції та хвороби. Якщо говорити про симптоматику на ранній стадії захворювання, то вона буде нечіткою й індивідуальною. Сюди відносять лихоманку, висип на шкірі, відсутність сили та енергії, головний біль, дискомфорт у горлі. Людина може різко схуднути, мати виразки в роті та на інтимних органах, частіше потіти, блювати. Крім цього, на ранній стадії болять м’язи, збільшуються лімфатичні вузли.

    2. Коли хворий не звертається вчасно до лікаря, симптоматика погіршується, інфекція прогресує. Тоді вона проходить 3 стадії. Про них поговоримо далі.

    3. Гостра стадія захворювання схожа на грип, тому людина часто займається самолікуванням і не поспішає до лікарні. Так перші 2-4 тижні вона може відчувати слабкість, озноб, нудоту. Коли симптоматика відсутня, то така стадія буде називатись клінічною латентністю. Її тривалість: від 10-ти років. Хворий проходить спеціальну терапію, завдяки якій вірус не прогресує. Передача його іншій людині мінімальна. Під час такої фази вірусу в організмі буде значно менше, ніж при гострій. Коли імунні клітини майже знищені, пацієнт не лікувався, то до початкових симптомів додається лихоманка, посилене потовиділення, схуднення. Це третя стадія захворювання, яка переходить у СНІД.

    Як жити далі?

    Обов’язково зверніться в перевірену безкоштовну організацію https://helpme.com.ua/, де дізнаєтесь про особливості сучасної терапії, її можливості та переваги своєчасного лікування. Якщо вам діагностують початкову стадію ВІЛу, то завдяки прийманню спеціальних препаратів вірус можна заблокувати, він не переросте в страшну хворобу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.