• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масовий збій у повітряному руху: Велика Британія розпочала розслідування

    Опубликовано: 2023-08-31 15:00:39

    Велика Британія стикається зі своїм найгіршим збоєм у системі авіасполучення протягом останнього десятиліття, що вимагає негайного реагування. Уряд країни вже наказав провести ретельну перевірку всієї ситуації, яка сталася в результаті технічного збою у системі управління повітряним рухом.

    Марк Гарпер, міністр транспорту Великої Британії, підтвердив це рішення і вказав, що ця перевірка буде незалежним розслідуванням, найгіршим інцидентом такого роду за останні десять років.

    За інформацією "Європейської правди", розслідування цього серйозного інциденту передбачається завершити до кінця тижня. Міністр також наголосив, що немає підстав вважати цей збій результатом кібератаки.

    Ситуація сталася в день національного відпочинку у Великій Британії, коли багато пасажирів поверталися додому після відпусток.

    Британський прем’єр-міністр Ріші Сунак виразив співчуття пасажирам, які постраждали через збої в авіасполученні та запевнив, що уряд робить все можливе, щоб вирішити цю проблему. "На щастя, подібні речі трапляються рідко, і сама проблема була вирішена за лічені години, але перебої, вочевидь, тривають і триватимуть ще деякий час", - сказав прем'єр-міністр.

    Цей інцидент служить нагадуванням про важливість надійності та безпеки в системі авіасполучення і необхідність постійного вдосконалення технічних аспектів цієї сфери важливого галузевого компонента сучасного життя.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.