• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ароматне барбекю: задоволення з апетитною скоринкою

    Опубликовано: 2023-08-30 07:24:57

    Готування на відкритому вогні - це чудова розвага як у погожі вечори, так і під час свят. Однією з найпривабливіших страв на барбекю є ковбаски, золотисто підрум'янені на вугіллі, а також апетитне м'ясо, просочене ароматами природи та диму.

    Насолода "Сардельки в цибулевому мармеладі"

    Для цієї страви вам знадобляться:

    900 г копчених ковбасок (сардельок, сосисок);
    50 г вершкового масла;
    6 червоних цибулин;
    Чебрець;
    Склянка червоного вина;
    3 столові ложки винного оцту;
    1 столова ложка цукру.
    Півкільця червоної цибулі обсмажують на вершковому маслі до м'якості. Потім у сковороду додають вино, оцет, чебрець, цукор, сіль і перець, доводять до кипіння. Ковбаски смажаться на решітці до отримання хрусткої скоринки. Для соусу можна використовувати цей ароматний фонд, створений із вина і приправ.

    Виверт для справжніх гурманів

    Зверніть увагу, що смаження сардельок на вугіллі може викликати незручності. При контакті з виделкою ковбаски можуть бризкати розпеченим жиром. Перш ніж почати готування, рекомендується ненадовго обробити ковбаски окропом або зробити невеликі надрізи на їхній поверхні. Це допоможе уникнути випадкових бризок і забезпечить безпечніший процес смаження.

    Мистецтво "Телятини в ромовій олії"

    Для цієї страви вам знадобляться:

    4 шматки м'якоті завтовшки 2-2,5 см;
    150 мл темного рому;
    4 столові ложки нарізаної цибулі-шалот;
    1 столова ложка лимонного соку і петрушки;
    3 столові ложки вершкового масла;
    1/2 чайної ложки чорного перцю і солі.
    Половину рому змішайте з цибулею, лимонним соком і перцем. Промаринуйте м'ясо в цій суміші 30-60 хвилин, після чого посоліть. Ром, що залишився, з шалотом, лимонним соком, перцем і петрушкою розігрійте в сковороді, додаючи вершкове масло. Змастіть м'ясо отриманою ромовою олією і запікайте на решітці гриля 5 хвилин з кожного боку.

    Весняне свято смаку

    Ароматне барбекю з апетитною скоринкою - це справжній весняний подарунок для поціновувачів відкритого вогню та гастрономічних насолод. Незалежно від обраної страви, вам обов'язково вдасться створити атмосферу свята та насолодитися смаками природи й зібрань із друзями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.