Ароматне барбекю: задоволення з апетитною скоринкою

30 авг, 07:24

Готування на відкритому вогні - це чудова розвага як у погожі вечори, так і під час свят. Однією з найпривабливіших страв на барбекю є ковбаски, золотисто підрум'янені на вугіллі, а також апетитне м'ясо, просочене ароматами природи та диму.

Насолода "Сардельки в цибулевому мармеладі"

Для цієї страви вам знадобляться:

900 г копчених ковбасок (сардельок, сосисок);
50 г вершкового масла;
6 червоних цибулин;
Чебрець;
Склянка червоного вина;
3 столові ложки винного оцту;
1 столова ложка цукру.
Півкільця червоної цибулі обсмажують на вершковому маслі до м'якості. Потім у сковороду додають вино, оцет, чебрець, цукор, сіль і перець, доводять до кипіння. Ковбаски смажаться на решітці до отримання хрусткої скоринки. Для соусу можна використовувати цей ароматний фонд, створений із вина і приправ.

Виверт для справжніх гурманів

Зверніть увагу, що смаження сардельок на вугіллі може викликати незручності. При контакті з виделкою ковбаски можуть бризкати розпеченим жиром. Перш ніж почати готування, рекомендується ненадовго обробити ковбаски окропом або зробити невеликі надрізи на їхній поверхні. Це допоможе уникнути випадкових бризок і забезпечить безпечніший процес смаження.

Мистецтво "Телятини в ромовій олії"

Для цієї страви вам знадобляться:

4 шматки м'якоті завтовшки 2-2,5 см;
150 мл темного рому;
4 столові ложки нарізаної цибулі-шалот;
1 столова ложка лимонного соку і петрушки;
3 столові ложки вершкового масла;
1/2 чайної ложки чорного перцю і солі.
Половину рому змішайте з цибулею, лимонним соком і перцем. Промаринуйте м'ясо в цій суміші 30-60 хвилин, після чого посоліть. Ром, що залишився, з шалотом, лимонним соком, перцем і петрушкою розігрійте в сковороді, додаючи вершкове масло. Змастіть м'ясо отриманою ромовою олією і запікайте на решітці гриля 5 хвилин з кожного боку.

Весняне свято смаку

Ароматне барбекю з апетитною скоринкою - це справжній весняний подарунок для поціновувачів відкритого вогню та гастрономічних насолод. Незалежно від обраної страви, вам обов'язково вдасться створити атмосферу свята та насолодитися смаками природи й зібрань із друзями.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/554036.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua