• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Audi обмежила доступ російських дилерів до програмного забезпечення

    Опубликовано: 2023-08-22 13:30:11

    Автомобільний гігант Audi, приєднуючись до інших західних виробників, вжив обмежень у доступі російських дилерів до свого програмного забезпечення. Цю інформацію оприлюднило російське видання "Известия" з посиланням на джерело з офіційного дилерського центру.

    Ці обмеження вступили в дію два місяці тому та вже призвели до численних труднощів для російських дилерів. Один із співрозмовників зазначив, що крім проблем з програмуванням ключів, також стали неможливими встановлення і програмування деяких деталей, таких як блоки управління, коробка передач, парктроніки тощо.

    Додатковим викликом для російських дилерів є відсутність альтернативного програмного забезпечення для автомобілів Audi. Ця ситуація створює серйозні труднощі при обслуговуванні автомобілів марки Audi в Росії.

    Помічається, що в найближчий час власники інших іномарок в Росії можуть очікувати подібні обмеження в функціональності своїх автомобілів, такі як віддалене запалювання, попередній прогрів, відстеження рівня палива, а також інформація про оновлення та відкликання.

    Представники концернів уникають надавати офіційних відповідей на питання щодо проблем програмного забезпечення. Вони, за словами джерела видання, "сподіваються повернутися" у російський ринок після розвитку подій.

    Варто відзначити, що багато іноземних компаній, представлених в Росії, обирають залишити певну присутність на ринку, можливо, з надією на подальше відновлення співпраці. Дилери також утримуються від подання позовів проти виробників, щоб зберегти робочі стосунки і можливість продовжити свою діяльність.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.