• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укренерго активно працює над відновленням електроенергетичної інфраструктури

    Опубликовано: 2023-08-01 16:30:09

    Укренерго активно працює над відновленням електроенергетичної інфраструктури, щоб забезпечити стабільний опалювальний сезон 2023-2024 років. Голова правління компанії Володимир Кудрицький повідомив, що вже майже 90% пошкоджених російськими обстрілами трансформаторних підстанцій було відновлено. Про це він заявив під час Конгресу місцевих та регіональних влад у Івано-Франківську.

    Компанія активно працює над відновленням основних елементів підстанцій, зокрема трансформаторів. За словами Кудрицького, 56 трансформаторів вже успішно відновлено, і до початку опалювального сезону залишилось відновити ще 7 одиниць.

    З метою забезпечення надійності та стабільності енергопостачання, Укренерго планує досягти "золотого стандарту" у разі виникнення загрози обстрілів або нестачі електроенергії. Для цього компанія планує встановити додаткові трансформатори.

    "Ми розуміємо, що можуть бути атаки. Тому ми плануємо встановити ще 20 трансформаторів як запас міцності до кінця року", - додав Кудрицький.

    Глава Укренерго підкреслив, що для успішного функціонування електроенергетичної системи України необхідно використовувати всі доступні енергоблоки, включаючи навіть старі електростанції, які раніше не використовувались.

    Кудрицький також зазначив, що від початку повномасштабної війни Укренерго зафіксувало 250 ракетних атак на підстанції, що призвело до їх пошкоджень. Існує ймовірність продовження атак на енергетичні об'єкти, але компанія вже вживає заходів щодо захисту від "шахедів" та ракет.

    Наприкінці, глава Укренерго наголосив, що громадяни повинні бути готові до різних сценаріїв наступного зимового періоду, включаючи можливі атаки на енергооб'єкти. Важливо бути свідомими та готовими забезпечити собі додаткові джерела електропостачання. Укренерго планує продовжувати надавати безперебійне електропостачання споживачам і в майбутньому, а також розвивати енергетичну інфраструктуру для підвищення стабільності енергосистеми країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.