• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Австрійський інвестор ТРЦ «Республіка Park» розглядає залучення інвестицій у проєкти з відновлення України

    Опубликовано: 2023-07-25 18:59:49

    mwherIgx9UreXlT2ZcM6H6FepiMJ1Qoka4LJR6YJiBnjP4ZjvfLsJC4kcO5fzkgPh_KeaILUki9_HZRASsSu1204eIIZTbo3IVQI-J2dfduf7dtY_xTo_HiK1zBt-Kh54R0eHBoNhdPlErWF4LTxnq4

    Василь Толстунов, керівний директор компанії Trafin, яка є інвестором ТРЦ "Respublika Park" у Києві, поділився інформацією стосовно намірів брати участь у проєктах з відновлення України в найближчому майбутньому. 

    Компанія Trafin продовжує активно працювати над декількома новими інвестиційними проєктами з метою їх подальшого втілення у життя в Україні. Керівництво компанії виявляє велике зацікавлення не лише у збільшенні портфеля комерційної та житлової нерухомості, але й у реалізації інвестицій, спрямованих на відбудову країни та майбутній розвиток інфраструктури.

    Корпоративна група T&F, до якої входить успішна компанія Trafin, активно діє на ринку нерухомості та ефективно реалізовує вагомі проєкти в різних країнах. Для цієї корпоративної групи особливо важливим є український ринок, адже відкриття ТРЦ "Respublika Park" у 2021 році виявилося одним з найбільш вдалих і важливих досягнень компанії.

    -uPk6Y-cmlo6dC0-nCBaJvy9K_I3--0MHvu3a_DoUuJCkzwY4sqYlaii5JKfxkBW28-lBIlJRUWlML20e8EDVsLjHuV5hlwsNQTK6wsnuHcQLByKbIxSjCncz7JObA0x6AGnIAe2dft7U5I03GLNUHo

    Зазначивши, що компанія має багатий досвід і високий рівень експертизи в галузі нерухомості та розробки інвестиційних проєктів, Василь Толстунов, керівний директор компанії Trafin, висловив бажання використати цей унікальний досвід на користь України.

    Таким чином, керівний директор Trafin акцентує увагу на тому, що іноземні компанії мають можливість розглядати перспективи інвестування в Україні, незважаючи на поточні виклики, оскільки країна пропонує привабливий інвестиційний клімат. Він висловлює переконання, що вихід на такий перспективний ринок допоможе досягнути успіху. Сприятливі умови для іноземних інвесторів у вигляді скасування попередніх обмежень і можливість виводити раніше вкладені кошти - це ключові фактори, які посприяють збільшенню приватних іноземних інвестицій в Україні. Такий підхід надасть інвесторам можливість повторно вкласти гроші в нові проєкти, що позитивно вплине на збільшення кількості нових робочих місць, розвиток економіки та зростання податкових надходжень до бюджету.

    Іноземні інвестори, за словами Василя Толстунова, очікують, що українська влада на всіх рівнях докладатиме значних зусиль для ефективного захисту їхніх законних прав та інтересів, а також забезпечить гарантії недоторканності власності, навіть під час війни. Оскільки іноземні інвестиції є потужним інструментом підтримки інтересів України на міжнародній арені, це має наразі вирішальне значення.

    У 2022 році родина Толстунових створила благодійний фонд AAC (Austrian Aid for Ukraine). Варто відзначити, що цей фонд об'єднує підприємців та компанії з різних регіонів Австрії. Щоб підтримати жертв повномасштабного військового вторгнення росії в Україну, AAC активно здійснює збір коштів та організовує благодійні заходи.

    itK53ow3dxQqmMkvN2g35QKfFQhOuU05R8PuKc0a8zkbvcp_lKUdnSPQ1uWt1zzT-XHHCr8KxrAmnkctVgECELhnZNXw1zLHerhHafZtPvj4QI1778C408jTC3sKNfIXwMkT9QmJJOizeVw012E8z_U

    В приміщенні австрійського парламенту, де Trafin святкувала свій 10-тирічний ювілей з моменту заснування, відвідувачі мали можливість насолодитися виставкою творів німецької художниці Петри фон Казінян, а частина зібраних від продажу картин коштів була передана на благодійні проєкти, організовані ініціативою Austrian Aid Community (AAC).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.