• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Danone не планує релокацію свого припиненого виробництва з Херсонщини

    Опубликовано: 2023-07-26 13:00:34

    З початку окупації Криму і військової агресії Росії проти України, співпраця з компаніями, пов'язаними з РФ, стала гострою проблемою. В цій зв'язку, на фоні націоналізації активів Danone в Росії, у ЗМІ з'явилися повідомлення про можливі плани компанії релокувати своє виробництво з Херсонської області України. Однак представник Danone заперечує ці інформаційні звістки та заявляє, що компанія не має наміру релокувати своє зупинене виробництво.

    Iван Ханас, директор із закупівель та операційної діяльності Danone в Україні, розкрив ситуацію та заявив, що компанія проводила дослідження щодо можливості перевезення окремих виробничих ліній з Херсону до Полтавської області, де розташований інший завод Danone, у місті Кременчук. Проте, варто зазначити, що йшлося лише про перевезення окремих ліній, а не релокацію всього заводу.

    Згідно з інформацією від представника Danone, немає планів релокувати завод, який був припинений у лютому 2022 року, до Черкаської області, як про це повідомляли ЗМІ раніше. Він підкреслив, що поки що така ініціатива не є актуальною і не розглядається компанією.

    Закриття заводу в Херсонській області стало наслідком російської агресії і складної ситуації на ринку. Danone, так і не вийшовши з російського ринку, стикнувся з проблемами на Україні, але поки що не планує здійснювати релокацію свого припиненого виробництва. Компанія продовжує співпрацювати з українською адміністрацією та вивчає можливості для покращення своєї діяльності в країні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.