• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому варто віддавати дитину в розвиваючий центр

    Опубликовано: 2023-07-20 16:48:27

    Сучасні батьки часто занепокоєні питанням: що краще – розвиваючі центри чи домашнє навчання?

    Адже дійсно, зараз в Інтернеті є велика кількість порад, детальних описів методик раннього розвитку, навчальних вправ, які можна застосовувати при грі чи навчанні дитини самостійно, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Тому, багато батьків вважають, що необов’язково йти до спеціального закладу, щоб розвивати дитину.  Але у розвивальних центрів є ряд переваг перед домашнім навчанням.

    1.Досвідчені педагоги та спеціалісти.

    Скільки б інформації батьки не прочитали у всесвітній мережі, книжках, статтях, все одно, це не порівнюється з досвідом людини, яка отримала спеціалізовану освіту в галузі педагогіки чи психології і має досвід роботи з дітьми. Виховання та навчання дітей має бути зосереджено в руках спеціалістів, які в теорії і на практиці володіють методиками виховання та знають особливості розвитку дітей.
    2.Соціалізація.

    Домашнє навчання позбавляє дитину найголовнішого – спілкування з ровесниками та іншими дітьми. Дитина повинна знаходитись в колі однолітків, взаємодіяти з іншими дітьми та дорослими, засвоювати соціальні норми. Тому центри, де дітки працюють в групах, цінні перш за все тим, що дають дитині можливість влитися у суспільство змалечку.
    3.Дисципліна та розпорядок. Вдома іноді важко налаштувати робочу атмосферу і перевести дитину з ритму побутового життя в режим навчання. Йдучи до центру, дитина усвідомлюватиме певні норми і правила поведінки, і те, що вона прийшла не лише гратися, але й навчатися.
    4.Комбінація методик раннього розвитку.

    Якщо ви не до кінця визначилися з методикою раннього розвитку, за якою хотіли б займатися з вашою дитиною, в центрах є вже сформована система, якої дотримуються при проведенні занять. В Абетці для батьків, наприклад, не дотримуються якоїсь однієї методики, а комбінують найкращі витяги з кожної. Ви зможете взяти для себе за приклад певні вправи, системи, методики та ін.
    Тому, якщо ви сумніваєтеся, чи віддавати дитину на заняття, чи займатися домашнім навчанням – обирайте розвивальний центр. Будьте впевнені, ваша дитина буде щасливою, знаходячись у вільному, творчому середовищі!

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.