• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оренда житла в США – де найкраще жити українським мігрантам?

    Опубликовано: 2023-07-19 17:59:28

    Після переїзду до нової країни мігранти в першу чергу шукають роботу та житло. Пошуком квартири або будинку іноді починають займатися, ще знаходячись на батьківщині. Тим, хто має родичів або друзів в Америці, можуть допомогти з пошуком саме вони. Оренда квартири в США може кардинально відрізнятися в залежності від штату або навіть району великого міста. Тому перед мігрантами часто постає питання: де і як орендувати дешевше?

     

    Приблизна вартість оренди квартири у США на місяць

    Перед тим, як шукати житло, потрібно визначитись з бажаною квадратурою, розташуванням та ціною, яку ви зможете платити. Звичайно ж, невелике житло у маленькому місті буде коштувати значно дешевше, аніж просторі апартаменти у центрі мегаполіса чи в престижному районі. Тому мігранти частіше за все обирають саме перший варіант. Оренда квартири в США на околицях великого міста також популярна у переселенців, особливо якщо ви влаштувалися на роботу десь неподалік. Але яка ж буде приблизна вартість оренди на місяць? Крім зазначених вище факторів, вартість буде залежати від типу житла:

     

    • Приватний будинок. Цей варіант частіше за все буде найдорожчим. Але якщо обрати маленький будинок у передмісті або у невеликому містечку, він може стати цілком доступним і доцільним варіантом для родини з дітьми. Також у приватний будинок легше заселитися з тваринами. Оренда будинку у середньому може коливатися від 2000 до 5000 доларів на місяць, але можна знайти і варіанти за 1300 – 1500 доларів у маленьких містах.
    • Квартира. Таке житло користується попитом найбільше, бо в США можна знайти як маленькі квартири на 1 людину, так і більші – для родин з дітьми. І такі варіанти будуть дешевші, ніж оренда приватного будинку. Також, пропозицій щодо оренди квартир значно більше на ринку житла, і цей варіант популярний серед жителів мегаполісів і великих міст. Вартість оренди може коливатися від 700 до 2500 доларів. Але є й більш дорогі варіанти.
    • Кімната. Це найдешевший тип оренди. Ціна може стартувати від 300 доларів, але ви маєте бути готовими, що у вас будуть сусіди, з якими потрібно ділити кухню та санвузол. 

     

    Шукати житло краще на спеціалізованих сайтах. Гарний інтернет-ресурс для українських мігрантів – це Ukrainian USA and Canada. Тут більшість оголошень розміщені рідною мовою і для зручності поділені на категорії, тому ви обов’язково знайдете влучний варіант для себе.

     

    В якому штаті найдешевше винайняти квартиру в США?

     

    Коли ви шукаєте варіант оренди, то повинні пам’ятати про додаткові витрати. Це можуть бути комунальні послуги, оплата за паркувальне місце, додаткова плата за розміщення тварин, а також депозит у розмірі місячної орендної плати. Він повертається, якщо ви виїжджаєте і при цьому нічого не пошкодили у квартирі. Але де найдешевше житло? США – велика країна, і у різних її штатах вартість оренди може сильно відрізнятися. Ось рейтинг із 5 штатів, де квартири будуть дешевші (вартість орієнтовна, вказана за місяць):

     

    1. Західна Вірджинія – 680 доларів.
    2. Південна Дакота – 700 доларів.
    3. Арканзас – 710 доларів.
    4. Кентуккі – 720 доларів.
    5. Алабама – 750 доларів.

     

    Якщо ви ще не знайшли роботу та не визначилися зі штатом, де бажаєте жити, то можете звернути увагу на ті, що вказані вище. Вже маєте роботу? Краще шукати житло максимально близько до неї. Оренда житла в США не стане для вас проблемою, якщо знати, де шукати. Заходьте на сайт Ukrainian USA and Canada – він містить десятки оголошень на будь-який бюджет. Ви зможете знайти житло для оренди у багатьох містах Америки та обрати саме те, яке сподобається вам.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.