• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нова пошта продовжує розширювати свою мережу в Німеччині

    Опубликовано: 2023-07-18 17:00:50

    Нова пошта продовжує розширювати свою мережу в Німеччині, а саме у Берліні, де було відкрите друге відділення Nova Post. Ця новина стала важливим кроком у зміцненні присутності компанії на німецькому ринку. Нове відділення Nova Post розташоване в районі Шарлоттенбург, що знаходиться у західній частині міста. Воно готове приймати посилки та вантажі вагою до 100 кг і знаходиться за адресою: Osnabrücker Str. 1, 10589, Берлін.

    Зазначено, що відділення працюватиме з понеділка до суботи, відпочиваючи в неділю. Час доставки в Україну або з України орієнтовно становить 5 робочих днів.

    З початку свого присутності в Німеччині Nova Post активно розширює свою мережу і планує відкрити приблизно 10 нових відділень до кінця літа. Такі міста, як Гамбург, Франкфурт-на-Майні, Мюнхен і Кельн, стануть одними з перших місць, де будуть відкриті нові відділення. Крім того, компанія веде активні переговори з місцевими партнерами щодо розширення мережі пунктів видачі у всій Німеччині до 7500.

    Сергій Симонов, Генеральний директор Nova Post в Німеччині, заявив: "Ми маємо амбітні плани щодо розвитку та зміцнення нашої позиції як поштового перевізника в Німеччині. Наша команда активно працює над розширенням мережі відділень та пунктів видачі, щоб надати найкращий сервіс нашим клієнтам".

    Заснування другого відділення Nova Post у Берліні свідчить про стратегічну спрямованість компанії на розширення своєї діяльності та підвищення рівня задоволеності клієнтів. Nova Post продовжує займати сильну позицію в сфері поштових послуг та продуктів доставки в Україні та за її межами, а тепер і в Німеччині.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.