• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З 1 серпня 2023 року власники платіжних терміналів в Україні можуть підвищити тарифи за операції

    Опубликовано: 2023-07-07 09:00:30

    З 1 серпня 2023 року власники платіжних терміналів в Україні можуть підвищити тарифи за операції через введену нову вимогу Національного банку, яка передбачає підтвердження транзакцій за допомогою номерів мобільних телефонів. Про це повідомив голова торгової мережі City24 (ТОВ "Вент-Фінанс") Дмитро Гриша, зазначивши, що остаточного рішення щодо збільшення тарифів ще не прийнято.

    Він вказав, що вартість платежів для клієнтів може зрости на кілька гривень. Наприклад, якщо комісія становила 12 гривень, то це може збільшитися до 13-14 гривень.

    Це зростання комісій пов'язане з додатковими витратами на зв'язок, зокрема на надсилання SMS-повідомлень клієнтам для підтвердження та ідентифікації транзакцій. Зміниться алгоритм платежу: користувач вводитиме свій мобільний номер в термінал, на який буде надіслано SMS-повідомлення з кодом підтвердження платежу.

    Дмитро Гриша зазначив, що для бізнесу це призведе до значних витрат на відправку SMS-повідомлень. Остаточне рішення щодо підвищення тарифів ще не ухвалили, але найімовірніше, доведеться збільшити комісію за основні платежі в терміналах.

    Крім того, Гриша заявив про можливість скорочення благодійних внесків, які збираються через платіжні термінали.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.