• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нідерланди надають Україні другий пакет допомоги на суму понад 118 мільйонів євро

    Опубликовано: 2023-07-06 09:00:21

    Зазначається, що це вже другий пакет підтримки України, наданий Нідерландами у цьому році. Загальна сума допомоги складає понад 118 мільйонів євро.

    За даними повідомлення, 83 мільйони євро будуть спрямовані на відновлення та охорону здоров'я в Україні. Ці кошти допоможуть українській системі охорони здоров'я покращити інфраструктуру та надати необхідні медичні послуги.

    Крім того, Нідерланди виділять 10 мільйонів євро на екстрену допомогу після руйнування дамби на Херсонщині. Ці кошти допоможуть відновити пошкоджені інфраструктурні об'єкти та забезпечити жителів регіону необхідними матеріалами та послугами.

    Додатково 25 мільйонів євро будуть спрямовані на надання субсидій компаніям, підприємствам та громадським організаціям з метою сприяння реконструкції та відновленню, особливо у сферах сільського господарства, водопостачання та охорони здоров'я. З вересня цього року компанії та громадські організації матимуть можливість подати заявки на отримання грантів.

    Надання другого пакету допомоги Нідерландів свідчить про підтримку та дружбу між нашими країнами. Ці кошти допоможуть в Україні зміцнити систему охорони здоров'я, відновити після негоди та підтримати розвиток галузей, що є важливими для нашої країни. Надання такої допомоги є важливим кроком у спільному напрямку та підтвердженням дружніх відносин між Україною та Нідерландами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.