• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Надайте дитині можливість вивчати навколишній світ

    Опубликовано: 2023-07-03 10:28:57

    «Спочатку була потреба, потім виникла можливість».Саме таким гаслом мають керуватися батьки, які бажають швидкого розвитку дитини… Аби дитині було цікаво повзати, надайте їй які-небудь предмети, до яких вона захотіла би наблизитися.

    Вочевидь, якщо ви посадите маля просто на підлогу і оточите з усіх боків цікавими йому предметами, в нього не буде причин повзти куди-небудь. Досить давно Темпл Фей написав листа, в якому містилося одне нейрологічне твердження — напевно найзрозуміліше та найважливіше з тих, які можна вмістити в один параграф. Ви можете керуватися ним протягом всієї програми розвитку рухливості. І якщо ви будете це робити, то вчините дуже мудро.

    Темпл Фей відповідав на питання, яким чином розвивається сама людина. Що було раніше — курка чи яйце? Ви можете бути впевнені в тому, що спочатку була потреба, а потім виникла можливість. Природа — це опортуніст. Чи можна докоряти природі за бажання не просто з’єднувати звуки в мелодію, а покласти слова на музику? «Спочатку була потреба, потім виникла можливість».

    Ми повинні щиро постачали своїх дітей потребами, щоб вони могли розвивати свої мізки, намагаючись задовольнити ці потреби.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.