• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подарунок на день народження

    Опубликовано: 2023-07-01 16:15:55

    День народження дитини – особливе свято. Вибір подарунка для юного іменинника старанний процес, до якого хочеться підійти як ніколи уважно. Слід пам`ятати, що для багатьох дітей, особливо для малюків, корисність і функціональність подарунка нічого не значить.

    Навіть якщо батьки будуть радіти новому ортопедичному матрацу або упаковці підгузків, то самого винуватця свята більш зацікавить плитка шоколаду або дешевий автомобіль.Діти не вміють мислити абстрактно, для них бажане те, чим можна зразу маніпулювати (розгорнути, пограти, з`їсти). Якщо ви йдете до малюка с солідним подарунком, не забудьте прихопити яку-небудь дрібничку, яка зробить свято малечі радісним і веселим, наприклад пляшечку мильних бульбашок. Діткам у віці від 1 до 3 років можна подарувати відносно все.

    Це дуже приємний вік, коли можна подарувати ляльку, автомобіль, кубики, розвиваючі іграшки та прості музичні інструменти. У віці 4-6 років діти досить розвинуті, щоб розуміти деякий внутрішній зв`язок між речами.

    Тому непоганими будуть іграшки, які можна розібрати і зібрати, завжди актуальними будуть білети у цирк, зоопарк, дельфінарій, аквапарк або дитячий центр. А також корисними будуть набори для малювання та ліпки. Для діток від 7 до 14 років актуальним подарунком залишається книга. Також у такому віці будуть до душі спортивні та інтелектуальні подарунки: глобуси, карти, ролики, скейтборди, ракетки, бадмінтон та м`ячі.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.