• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 3 корисні музичні гри

    Опубликовано: 2023-06-29 10:28:21

    Музичні гри — простий і корисний спосіб пізнавати навколишній світ, розвиваючи при цьому слух і почуття ритму. Малюк в доступній формі навчається одночасно грати, співати і танцювати.     

    1.Гра 1: «Зайчик» Діти стають в хоровод, і одного з них (за бажанням) — вибирають «зайчиком». Перебуваючи в центрі хороводу, він під музику виконує нескладні руху. Коли ведучий зупиняє мелодію, діти розбігаються, а зайчик намагається піймати кого-небудь. Після того, як він зловив когось, роль зайчика переходить до іншого. Можна повторювати віршик: Зайка, потанцюємо. Зайка, поскачемо. Кружечком повернись. Бочком з дороги. Навприсядки, зайка, нагнися. Підстрибни і потягнися.2.

    Гра 2: «Чарівний капелюх»Діти танцюють і передають капелюх по колу. Коли музика закінчується, той, у кого виявилася в руках капелюх, виходить в коло і зображує героя з відомого всім мультфільму. Решта повинні вгадати.


    3.Гра 3: «Чудо-інструмент»Спочатку покажіть дітям картинки музичних інструментів, а потім — по черзі ставте уривки творів, де вони виконують соло. Потім влаштуйте конкурс: кожному малюку «дайте» інструмент, на якому він буде грати. Виграє той, хто більше за інших відгадає звучання свого інструменту в мелодіях. При цьому малюк своїми рухами повинен показувати, як грає на інструменті.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.