• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд схвалив бюджет Пенсійного фонду на поточний рік

    Опубликовано: 2023-06-29 09:00:50

    Кабінет Міністрів України прийняв постанову №631, у якій було затверджено бюджет Пенсійного фонду на 2023 рік. Про це інформує пресслужба Пенсійного фонду.

    Рішення було ухвалене на засіданні у суботу, 24 червня, з метою забезпечення фінансової стійкості фонду та виконання своїх соціальних функцій.

    Згідно з постановою, доходи Пенсійного фонду на 2023 рік становитимуть 768,9 млрд грн. З них:

    451,1 млрд грн – власні доходи;
    27,7 млрд грн – кошти, отримані від загальнообов'язкового державного соціального страхування;
    249 млрд грн – кошти з Державного бюджету України, виділені на фінансування пенсійних програм та соціального страхування;
    37,9 млрд грн – кошти з Державного бюджету України, призначені для виплати житлових субсидій та пільг.
    Уряд також передбачив видатки бюджету Пенсійного фонду на пенсії та соціальні виплати, що складають загальну суму 768,9 млрд грн.

    Зазначено, що затверджений бюджет Пенсійного фонду на 2023 рік є збалансованим і має на меті забезпечити фінансову стабільність та ефективне функціонування фонду для задоволення пенсійних потреб населення. Це є важливим кроком у забезпеченні соціального захисту громадян та підтримки пенсійної системи в Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.