• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Меблі для офісу: обираємо стіл та крісло правильно

    Опубликовано: 2023-06-22 22:20:22

    Меблі для офісу: обираємо стіл та крісло правильно

    Облаштування офісного приміщення передбачає перш за все наявність зручного місця, як для працівників компанії, так і для її клієнтів. Найголовніше – це правильно підібрати меблі, які б були ергономічними, лаконічними і звичайно максимально практичними у користуванні. Столи, стелажі, етажерки, шафи, офісні крісла від українського виробника, а також закордонних компаній – сьогодні вибір меблів для офісу дуже широкий. Як же обрати якісні меблі? Тут вибір буде залежати від багатьох факторів. Проте ми зупинимося на найголовніших.

    Критерії вибору офісного стола та крісла

    Якщо у вас є зайві кошти, тоді до облаштування офісу можна долучити дизайнера, який візьме всю роботу на себе. Проте часто ситуація кардинально інша, тому керівнику доводиться підбирати меблі самотужки. Найголовніші меблі в офісі – це стіл та крісло. Обираючи стіл, відштовхуйтесь від наступних критеріїв:

    • Якість. Робочий стіл має бути якісним, надійним і звичайно стійким до різних механічних ушкоджень під час інтенсивного щоденного користування ним. Отже, обирати слід робочий сіл із якісних матеріалів, таких як дерево, МДФ.

    • Функціонал. Стіл має бути комфортним та функціональним, що і необхідно для якісної роботи. Бажано, щоб у ньому було передбачено місце для зберігання речей – тек з документами, записників, канцелярських товарів тощо.

    Що стосується стільців чи крісел для працівників, то їх теж варто обирати відповідно до певних критеріїв.

    1. Звертаємо увагу на конструкцію крісла, від чого залежить продуктивність праці і звичайно ж здоров’я працівників. Добре, якщо крісло буде передбачати регулювання опору спинки, глибину сидіння, а також висоту поперекової опори.

    2. Обираємо міцну опору крісла. Перевагу віддаємо металевій конструкції – надійній, міцній, довговічній.

    3. Не забуваємо про підлокітники. Крісло з підлокітниками дозволить уникнути сутулості, а також напруження плечового поясу.

    4. Не економимо на оббивці. Якщо шкіряне крісло для всіх працівників – це занадто дорого, обирайте не шкірозамінник, а екошкіру. Вона коштує дешевше, проте більш зносостійка та не «вибаглива» у догляді.

    Ну і звісно, не варто забувати про естетичний вигляд офісних меблів, які мають «вписуватися» в загальний інтер’єр офісного приміщення. Адже гармонійна атмосфера теж впливає на продуктивність праці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.