• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Reddit вирішила скоротити 5% персоналу

    Опубликовано: 2023-06-12 17:00:37

    Reddit оголосив про звільнення близько 5% своєї робочої сили, що становить приблизно 90 співробітників. Про це повідомляє WSJ.

    Цей крок відповідає загальному тренду скорочень робочих місць у технологічних компаніях у всій Америці. Після активного наймання персоналу під час пандемії, технологічні компанії, зокрема Meta Platforms, почали зменшувати свою робочу силу перед очікуваним економічним спадом.

    Виконавчий директор компанії Стів Хаффман зазначив, що компанія також планує зменшити кількість найманих працівників до кінця року, приблизно до 100 осіб, порівняно зі старим планом в 300 працівників.

    Це рішення Reddit має на меті адаптувати до змін у галузі та забезпечити стійкість компанії в умовах непевності на ринку. Результати цих скорочень робочих місць на довгострокову перспективу платформи поки залишаються невідомими.

    Ярослав Жахалов

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.