• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 8 перевірених способів як підняти настрій дитині

    Опубликовано: 2023-06-07 21:24:47

    Ваша дитина сумує? Поговоріть з нею, з’ясуйте причину і зробіть все, щоб підняти настрій, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    1. Збираємо сльозинки

    Дитина плаче і ви не знаєте як її заспокоїти? Запропонуйте їй зібрати сльозинки, щоб зварити чарівне зілля, випивши яке все обов’язково буде добре.

    2. Відповідна заміна улюблених речей

    Дитина хоче одягнути улюблену футболку, а вона в пранні, запропонуйте їй вибрати іншу, яка по 5 ознаками збігається з улюбленою.

    3. Кому погано — кому добре

    Пограйте в гру «Кому погано — кому добре». Через дощову погоду ви не пішли на прогулянку, зате дерева і трава дуже раді дощику, рано закрився зоопарк, зате звірі зможуть добре відпочити.

    4. Придумайте казкову історію

    Ваша дитина втратила улюблену іграшку або у неї улетіла повітряна куля? придумайте чарівну історію, що сталася з цими речами і де вони зараз.

    5. Складіть список на майбутнє

    Багато дітей засмучуються, думаючи що якщо не вийшло зараз, то не вийде ніколи. Складіть список на наступний раз, яких тварин ви побачите в зоопарку, на яких атракціонах покатаєтесь. Такий список дасть впевненість, що це обов’язково станеться.

    6. Граємо

    Подумайте як влаштувати пригоди, які у вас не вийшло. Влаштуйте в будинку свої атракціони, розваги або кафе. Пограйте в улюблені іграшки дитини, придумайте іграшкове місто з кафе, парками і розвагами.

    7. Мріємо

    Пережити неприємні емоції допоможуть вигадки. Помрійте з дитиною про те, що було б якщо все вийшло. Щоб вас чекало в парку атракціонів, якби не пішов дощ, яка була б чудова поїздка, якби ви не захворіли. Фантазії допоможуть заспокоїтися і продумати плани на майбутнє.

    8. Свято сумної події

    Якщо щось не вийшло і плани порушені не варто сумувати. Влаштуйте свято негоди, поганого настрою і зламаних іграшок, це може бути дуже весело і цікаво.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.