• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сучасні технології виробництва металопластикових вікон: якість і надійність

    Опубликовано: 2023-06-02 22:06:49

    Ідеальна ізоляція та естетика

    Виробництво пластикових та алюмінієвих вікон – складний процес, що вимагає професіоналізму, постійного контролю якості та високого ступеня відповідальності. Тому, дотримуючись комплексного підходу, можна отримати довговічні, міцні та якісні віконні конструкції. Компанія Luvin має власний завод із виробництва пластикових та алюмінієвих вікон, на якому працюють висококваліфіковані фахівці. Робота відбувається на сучасному устаткуванні, що дозволяє досягти якісної роботи без відсутності браку.

    Переваги пластикових вікон

    Порівняно з вікнами з дерева або алюмінію пластикові вікна дешевші з точки зору закупівлі матеріалів та виробництва. Крім того, пластик є поганим провідником тепла і, отже, добре ізолює. Численні повітряні камери також підтримують гарну ізоляцію. Це заощаджує витрати на опалення взимку та захищає від спеки влітку.

    Пластикові вікна також вражають своєю високою стійкістю та тривалим терміном служби у 40-50 років. Тому вони особливо прості у догляді та вимагають мінімальних витрат на технічне обслуговування.

    Спеціальна плівка пластикових вікон забезпечує довгий термін служби і дає можливість вибору з безлічі різних кольорів і структур.

    Вартість пластикових вікон

    Пластикове вікно складається з безлічі елементів, кожен з яких має своє значення за якістю та функціональністю. Тому остаточні ціни на вікна залежатимуть від багатьох факторів. Важливо підібрати конструкцію, яка відповідатиме вимогам і водночас бюджету замовника.

    Важливим фактором, що впливає на вартість, є розмір вікон та матеріал, з якого вони виготовлені. На ціну вікон впливають й інші параметри:

    1. Форма. Прямокутна форма - найдешевший варіант вікон ПВХ. Інші форми, такі як арочні або круглі, коштують дорожче.

    2. Колір. Білі вікна дешевші. Якщо ви бажаєте змінити колір, ви можете використовувати ламінування. Щоправда, у таких випадках ціна буде вищою.

    3. Тип відкривання. Кожен із них має свою ціну. Стандартний тип – похило-поворотний. Найдорожчими є паралельно-зсувні типи.

    4. Віконна фурнітура відрізняється за ціною. Стандартний набір найдешевший. Обладнання з підвищеною функціональністю або дизайном коштує дорожче.

    5. Додаткові аксесуари: решітки, жалюзі, віконні москітні сітки та ін.

    Важливу роль у формуванні ціни грає матеріал, з якого виготовлений профіль. Наприклад, під полівінілхлорид кладеться металевий оцинкований каркас. Профільні системи також відрізняються за кількістю камер та монтажною шириною. Навіть пломби, залежно від якості, стоять по-різному. Додатковими параметрами слугує бренд та гарантія. Виробник, що тримає марку Luvin завжди виготовляє вікна ПВХ із якісних комплектуючих. Саме тому надається гарантія.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.