• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінська авіакомпанія дає українцям знижку 95% на квитки в Гельсінкі

    Опубликовано: 2023-06-02 17:30:08

    Фінська авіакомпанія Finnair пропонує знижку 95% для українців на авіаквитки до Гельсінкі при польоті до 30 вересня 2023 року з п’яти міст Європи. Про це повідомляє avianews.com.

    Знижка поширюється на тариф, але не діє на збори аеропорту.

    Придбати квитки за зниженою ціною можна тільки в один бік з аеропортів Кракова, Варшави, Гданська, Будапешта та Праги в Гельсінкі.

    Виняток
    Винятком є рейс Варшава-Гельсінкі AY1144 — на нього знижка не діє.

    Як отримати знижку
    Авіаквитки на рейси Finnair за зниженою ціною можна купити на сайті авіакомпанії. Для цього необхідно натиснути «Use a discount code» та додати у форму бронювання промо-код UKRAINE95.

    Квиток необхідно шукати лише в один бік із Кракова, Варшави, Гданська, Будапешта та Праги у Гельсінкі. Для цього потрібно обрати «One way» у формі бронювання. Якщо вибрати квитки в обидві сторони, знижка не діє.

    Ціна
    Стандартна ціна перельоту з Кракова в Гельсінкі на 20 липня складає 1027 злотих за тарифом Economy Classic. Він включає 8 кг ручної поклажі та багаж до 23 кг.

    Якщо використати промо-код UKRAINE95, то ціна квитка знижується до 102 злотих (22 євро).

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.