• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 3 правила, які поліпшать ваш догляд за обличчям

    Опубликовано: 2023-05-31 11:43:37

    Шкіра обличчя може бути трьох типів: жирна, суха й нормальна. Останній тип настільки рідкий, що про нього можна складати легенди. Але навіть із двома іншими можна впоратися, мінімізувавши будь-який дискомфорт. Отже, що вам треба знати про догляд за шкірою обличчя, аби покращити її стан?

    6476f84fc3683.webp

    Навколо очей — окремі засоби

    Навколо очей шкіра тонка, чутлива. Епідерміс тут немає природних захисних бар’єрів, тобто тут відсутні сальні залози. Через це всі погані звички, недосип і нестача кисню одразу ж відбиваються на стані шкіри. Догляд має бути окремим. Звичайний засіб не підходить під потреби шкіри. Ваші задачі: забезпечити зволоження та правильне живлення.

    Наносити крем чи інші засоби для шкіри навколо очей можна кінчиками пальців. Варто зробити невеликий відступ від лінії росту вій. Наносять засоби вранці та ввечері — разом із щоденним б’юті-доглядом.

    Зволожуйте, зволожуйте і ще раз зволожуйте

    Суха шкіра потребує інтенсивного зволоження. Нормальна шкіра потребує помірного зволоження. Жирній шкірі також потрібне зволоження. Ця потреба у будь-якому випадку стоїть однією з перших. Якщо вологи в шкірі буде недостатньо, це:

    • викликає зневодження;
    • пришвидшує процеси старіння;
    • збільшує виробіток себуму;
    • призводить до лущення.

    Щоденне зволоження покращує роботу ліпідного бар’єра. Природний захисний шар захищає епідерміс від поганого впливу зовнішніх чинників, тож його відновлення є надважливим. Комплексно все це погіршує здатність епідермісу протистояти зовнішньому впливу. На fabo.ua ви можете знайти засоби зі зволожувальною дією для будь-якого типу шкіри.

    Антивіковий догляд не залежить від числа в паспорті

    Якщо ви вважаєте, що користуватися противіковими засобами можна тільки після 30 чи 40 років, це помилково. Процеси старіння шкіри починаються вже близько 25 років. Вони не помітні одразу, але можуть пришвидшуватися через низку чинників та факторів. Наприклад, неправильне зволоження, дефіцит вітамінів та відсутність захисту від сонця пришвидшують старіння клітин.

    Щоби цьому протистояти, варто використовувати засоби з SPF-фактором і не нехтувати косметикою з антиоксидантною дією. Це можна отримати комплексною дією сироваток, кремів та інших доглядових засобів. Тоді ваш догляд за шкірою стане ефективнішим. Не забувайте про потребу в комплексних діях на постійній основі, адже ваша краса і здоров'я - це, перш за все велика робота над собою.


     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.