• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вентиляція та опалення в вашому будинку

    Опубликовано: 2023-05-01 23:31:38

    Вентиляція та опалення в вашому будинку

    Чому вентиляційна система сучасного будинку – це одна з головним причин вашого комфортного проживання в ньому? Все логічно! Вона буде забезпечувати постійну циркуляцію свіжого повітря та відведе забруднене або надмірно вологе. Результат: створення здорового та комфортного середовища, підтримання оптимальних умов для роботи чи відпочинку. Грамотно спланована вентиляційна система будинку збереже його від появи плісняви, конденсату, мікробів, небезпечних забруднень. Те повітря, яке буде потрапляти ззовні, буде автоматично прогріватися, тому витрати на опалення трохи зменшаться.

    Вентиляційна система будинку: основні відомості

    1. Мета створення проєкту системи вентиляції – це розрахунок найкращого для проживання температурно-вологісного режиму. Команда спеціалістів з компанії «БТ-Сервіс» допоможе підібрати всі установки, системи зволоження/очищення, фільтри і все необхідне. Також вона проведе точні розрахунки, щоб ваш будинок вентилювався максимально ефективно та безпечно.

    2. Вентиляційна система – це зниження ризику мати алергічні реакції, респіраторні захворювання та економія на опаленні.

    3. У кожного типу приміщення будуть свої індивідуальні вимоги на рахунок проєктування вентиляційної системи. Так виробничий цех, де працює велика кількість людей, потребує більш потужних пристроїв, які виведуть токсичні випаровування. Вентиляційна система в кінотеатрах, магазинах повинна очищувати повітря від запахів, створювати комфортний клімат та вологість. В житлових будинках важливо продумати додатково захист від плісняви.

    4. Перед проектуванням системи вентиляції важливо також врахувати розміщення несучих конструкцій, оскільки її отвори не повинні з ними перетинатися.

    5. Основні критерії, які враховуються перед монтажем вентиляційної системи, - це площа будівлі та особливості її експлуатації, кількість людей, які тут перебуватимуть. До уваги також береться енергоефективність обладнання.

    Трішки про систему опалення в Києві

    Коли проєктується система опалення, то команда спеціалістів займається підбором самих ефективних, інноваційних джерел постачання тепла. Вони завжди враховують доступні види енергії. На офіційному сайті є безліч варіантів https://bt-service.ua/uk/proektirovanie-sistem-otopleniya, доступних до продажу.

    Котли (газові та електричні, твердопаливні), теплові насоси – це все належить до опалювального обладнання. Якщо звернутись до майстра, то він допоможе обрати найкращий варіант під ваші індивідуальні потреби.

    Так, газовий котел вважається найбільш популярнім й ефективним. Електричні установки будуть витратними, але простіше монтуються, екологічні. Якщо розглядати теплові насоси, то з ними гарантований економний обігрів будинку. Якщо жоден з цих варіантів не підходить, тоді обирають твердопаливні котли.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.