• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для українських підприємців запустили програму розвитку торгівлі: що передбачається

    Опубликовано: 2023-04-28 13:00:38

    Низка компаній створили всеукраїнську Програму розвитку торгівлі для підприємців, яка діятиме протягом 2023 року. Вона має сприяти відновленню українських виробників та продавців товарів, які постраждали від війни. Про це йдеться в повідомленні програми.

    Підприємці зможуть скористатися сервісами та експертною підтримкою від OLX, lifecell, Webpromo, Visa, monobank, Ringostat, Nazovni від МЗС України та Shop-Express.

    Програма містить "дорожню карту" дій та перелік сервісів із безкоштовного створення інтернет-магазину, його налаштування, налагодження та масштабування продажів, залучення нових клієнтів, а також надає базу знань з інтернет-маркетингу (SEO, PPC, SMM й таргетингу). Сервіси надаються безкоштовно або за спеціальними умовами для учасників програми.

    У рамках програми підприємці можуть:

    безкоштовно відкрити інтернет-магазин на українській платформі Shop-Express;
    отримати безкоштовний аналіз магазину від агентства інтернет-маркетингу Webpromo;
    отримати знижку -70% на розміщення та просування товарів на OLX;
    скористатися експертною допомогою в управлінні бізнес-процесами та вебпродажами від VISA;
    скористатися безкоштовними навчальними лекціями з інтернет-маркетингу в академії WebPromoExperts.

    При цьому платформа Nazovni, яку реалізує МЗС України, допоможе з продажами на зовнішніх ринках, надасть контакти потенційних партнерів за кордоном та план дій, щоб почати експортувати товари по всьому світу.

    Зареєструватись для участі в програмі можна за посиланням. Кожному учаснику буде призначено особистого бізнес-ментора, який протягом року консультуватиме щодо роботи інтернет-магазину, а також супроводжуватиме комунікацію зі спеціалістами компаній-партнерів програми.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.