• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В центрі Парижа з’явиться Київський сквер

    Опубликовано: 2023-04-24 11:20:27

    Під час зустрічі з київським колегою Віталієм Кличко мер французької столиці Анн Ідальго обговорила появу Київського скверу в центрі Парижа. Про це повідомив міський голова української столиці в Telegram.

    “У червні цього року в центрі Парижа, біля Пті Палє, зʼявиться Київський сквер. Про це ми, зокрема, домовилися сьогодні під час зустрічі з мером Парижу Анн Ідальго, яка відвідала Київ”, - написав Кличко.

    Зазначимо, що під час сьогоднішньої зустрічі мера Парижа Анн Ідальго з президентом України Володимиром Зеленським очільниця французької столиці отримала почесну відзнаку "Місто-рятівник".

    Нагороду столиця Франції отримала за виявлені гуманізм, милосердя і солідарність з українським народом, всебічну допомогу громадянам України, які вимушено залишили батьківщину внаслідок збройної агресії Росії, а також вагому підтримку України у захисті її незалежності та суверенітету.

    Нагадаємо, мер Парижа Анн Ідальго 7 лютого заявила, що не підтримує, щоб російські спортсмени брали участь у Олімпійських іграх 2024 року, які будуть проходити у столиці Франції.

    Альона Чернецька

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.