• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МДФ – чудовий аналог натурального дерева

    Опубликовано: 2023-04-20 11:58:42

    МДФ – чудовий аналог натурального дерева

    Чому МДФ – той матеріал, який сьогодні використовується частіше натурального дерева? Відповідь проста: він значно дешевший, але має аналогічні властивості, естетику та екологічність. Плити з МДФ активно використовуються при виготовленні меблів, в будівництві, вони вражають щільністю, довговічністю та надійністю. Враховуйте особливості приміщення, де буде присутнім даний матеріал, а також його характеристики. Так якісний вологостійкий мдф  - ідеальне рішення для ванної кімнати.

    МДФ: секрет популярності

    1. Матеріал не боїться надмірної вологи, випадкових пошкоджень. Ваша кухня не деформується і не розбухне.

    2. На таких плитах не розмножуються шкідливі мікроорганізми. Вони повністю безпечні та гігієнічні.

    3. Матеріал міцний, практичний, завдяки професійному шліфуванню має якістю тверду поверхню.

    4. З ним гарантована тепло-, звукоізоляція.

    5. Легка обробка. МДФ ламінується, може покриватися фарбою.

    6. Сьогодні з таких плит виготовляються фасади, меблі, стільниці, торгове обладнання, двері, стінові панелі, стелі та оздоблення.

    Що враховуємо перед покупкою?

    Якщо вам хочеться створити імітацію дерева чи каміння, отримати стійку до забруднень і пошкоджень поверхню, а грошей не так і багато, то варто придбати МДФ, зі спеціальною ламінованою плівкою. Серед асортименту інтернет-магазину https://artkone.com.ua/plitnye-materialy/mdf/ ви точно знайдете достойний варіант.

    Дорогий, але дуже привабливий матеріал для елітних інтер’єрів – це плити, шпоновані зрізом дерева. Вони прослужать максимально довго, виглядають респектабельно і екологічні.

    Проміжний варіант між двома, вказаними вище, - пофарбовані плити. З них виготовляють меблі, стійкі до пошкоджень.

    Цікаві факти

    Особлива риса МДФ: він дуже легко піддається обробці, завдяки чому використовується для створення складних форм, деталей. Коли треба створити цікавий декор, перегородку незвичної форми, то ці плити без проблем реалізують ваші самі сміливі дизайнерські фантазії. Будь-який матеріал з асортименту https://artkone.com.ua/plitnye-materialy/mdf/ високу міцність та стійкість до вогню, що робить його популярним в будівництві та дизайні інтер'єру.

    МДФ може виготовлятися зі вторинної сировини (стружка), що зменшує кількість відходів та сприяє екологічності виробництва. Він ідеально імітує натуральне дерево, але коштує значно менше, саме тому так ціниться сучасними дизайнерами та проєктувальниками меблів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.