• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Купівля нерухомості в Туреччині: Українці посіли четверте місце

    Опубликовано: 2023-04-06 17:00:47

    Згідно із даними Інституту статистики Туреччини, українці посідають четверте місце у списку тих, хто найбільше придбав нерухомості у Туреччині, пише видання Pusula.

    Продаж нерухомості
    Згідно із даними інституту, продажі житла по всій Туреччині в лютому знизилися на 18% порівняно з тим же місяцем минулого року і склали 80,31 тис.

    В Стамбулі було продано 14 980 будинків. За кількістю продажів за Стамбулом йдуть Анкара — 8 тис. 235 продажі будинків та Ізмір — 5 тис. 31 продаж будинків.

    Провінціями з найменшою кількістю продажів будинків були Хаккарі (16 будинків), Ардахан (30 будинків) і Тунджелі (47 будинків) відповідно.

    Хто найбільше купував нерухомість
    На першому місці за кількістю придбаного житла опинилися росіяни, на другому громадяни Ірану, третє — Ірак, а українці на четвертому місці — 142 об'єкти нерухомості.

    Нагадаємо
    У 2022 році росіяни потроїли обсяги купівлі житла в Туреччині, що зробило їх найбільшими іноземними покупцями на ринку нерухомості в країні і підштовхнуло рівень продажів до рекордного рівня.

    Ярослав Голобородько

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.