• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У британській розвідці повідомили, через що росіяни втратили значну частину солдат

    Опубликовано: 2023-04-04 11:40:39

    Втрати Росії з початку повномасштабного вторгнення становлять до 200 тис осіб, але значна частина із них сталася не через бойові дії.

    27 березня у російських новинах з'явилося повідомлення про надзвичайно високу кількість інцидентів, злочинів і смертей, пов’язаних із вживанням алкоголю серед розгорнутих російських військ, повідомляють у розвідці Британії.

    Серед інших причин загибелі солдат розвідка виділяє неналежне поводження зі зброєю та мало тренувань, дорожньо-транспортні пригоди і переохолодження. Російські командири також вважають поширене зловживання алкоголем особливо шкідливим для бойової ефективності.

    В огляді також зазначають, оскільки пияцтво є досить поширеним в російському суспільстві, воно довгий час розглядалося як нормальна частина військового життя, навіть під час бойових дій.

    Нещодавно у розвідці Британії оцінили, чи вдасться РФ призвати 400 тисяч "добровольців".

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.