• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дерматолог у Львові

    Опубликовано: 2023-03-31 23:38:53

    Дерматологія - це галузь медицини, яка займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань шкіри, волосся та нігтів. Включає в себе вивчення різноманітних дерматологічних захворювань, в тому числі інфекційних, алергічних, імунологічних та онкологічних, а також проводять лікування за допомогою медикаментозних препаратів, хірургічних методів та процедур, таких як лазерна терапія, кріохірургія, електрокоагуляція, хімічні пілінги та інші. Перейшовши за посиланням https://rodyna-medical.com.ua/project/konsultacziya-dermatologa/ можна записатись на консультацію щодо догляду за шкірою, волоссям та нігтями, а також провести профілактичні огляди для виявлення можливих захворювань, отримати рекомендації щодо їх запобігання.

    Коли слід звернутися до лікаря дерматолога

    До лікаря дерматолога слід звертатися у разі виникнення будь-яких підозрілих змін на шкірі, таких як:

    1. Висипка, яка не зникає протягом тривалого часу або з'являється і зникає знову.
    2. Різке почервоніння, набряк і свербіж шкіри.
    3. Поява нових родимок або зміна кольору, розміру, форми існуючих.
    4. Кровоточиві або болючі плями на шкірі.
    5. Поява болючих вузлів або водяних пухирів.
    6. Посічення, порізи або якісь інші травми, які не зцілюються вчасно.
    7. Поява пігментних плям, які можуть бути схожими на меланому.
    8. Лускається або тріскається шкіра, особливо на руках, стопах або навколо вуст.
    9. Локалізований свербіж, зокрема в області статевих органів.
    10. Якщо є підозра на зараження шкіри грибковою або бактеріальною інфекцією.

    Якщо виникають будь-які з перелічених симптомів, слід невідкладно звернутися до лікаря дерматолога для отримання професійної консультації та лікування.

    Як відбувається обстеження дерматолога в клініці “Родина”

    Медичний центр Львів надає кваліфіковані послуги дерматолога, які зазвичай починаються зі збору історії хвороби та симптомів. Лікар запитує пацієнта про те, коли та як з'явилися підозрілі зміни на шкірі, чи були вони ускладнені іншими симптомами, такими як свербіж і біль, та які зміни відбулися з часом. Також запитує про медичну історію пацієнта та чи були в нього раніше проблеми з шкірою.

    Після збору історії хвороби проводиться фізичний огляд пацієнта, уважно оглядаючи зміни на шкірі. Може застосовуватись дерматоскоп - спеціальний прилад для дослідження пігментних плям, родимок та інших змін на шкірі.

    У разі потреби призначаються додаткові дослідження, такі як біопсія - забір зразка тканини для подальшого дослідження в лабораторії, вони допомагають точніше діагностувати захворювання та визначити найефективніший спосіб лікування.

    Після діагностики призначається лікування, яке може включати застосування мазей, кремів, лікарських препаратів або процедур, таких як кріотерапія, електрокоагуляція та інші.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.