• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Meta (Facebook) Цукерберга уріже бонуси частині співробітників

    Опубликовано: 2023-03-30 18:00:49

    Meta Platforms планує скоротити бонуси частині співробітників, пише The Wall Street Journal з посиланням на внутрішню пам'ятку компанії, надіслану менеджерам. Це рішення продовжить політику компанії, спрямовану на скорочення видатків.

    Що відомо
    За даними видання, бонуси у 2023 році уріжуть співробітникам, робота яких оцінюється як «відповідна більшості очікувань» у 2023 році.

    Коефіцієнт заохочення було знижено їм із 85% до 65% від зарплати. Крім цього, вони можуть розраховувати на меншу кількість акцій з обмеженим обігом, отриманих як заохочення. Йдеться про виплати та акції, які співробітники мають отримати у березні 2024 року.

    «Ми розуміємо, що це значні зміни, які можуть розчарувати деяких співробітників. Однак вони узгоджуються з нашим прагненням підтримувати високу продуктивність у компанії», — йдеться у документі.

    Крім того, Meta вирішила також частіше проводити оцінку роботи співробітників — не один раз, як зараз, а двічі на рік.

    У середині лютого WSJ із посиланням на обізнані джерела писала, що таку оцінку отримали приблизно 10% співробітників Meta. У Meta є п'ять можливих оцінок, зазначало видання, і «відповідає більшості» — друга знизу. Джерела газету уточнювали, що найнижча — «відповідає частково» — зустрічається рідко.

    Нагадаємо
    У лютому засновник Meta Марк Цукерберг оголосив про початок року ефективності в компанії. У березні Bloomberg повідомив про плани Meta найближчим часом звільнити тисячі працівників. Менш ніж пів року тому компанія вже скоротила 13% штату для зниження витрат.

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.