• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта запускає послугу відправки товарів до 67 країн, адаптовану під інтернет-продажі

    Опубликовано: 2023-03-29 12:00:32

    "Укрпошта" з 1 квітня запускає нову послугу "Дрібний пакет Prime". Як ідеться у повідомленні держкомпанії, вона розроблена Міжнародною поштовою корпорацією (IPC) саме для формату продажів в інтернеті.

    Вартість послуги буде меншою на 8% у порівнянні з "Дрібним пакетом рекомендованим", який є дуже популярним серед українських користувачів поштових послуг (цією послугою користується майже 80% відправників з України).

    "Дрібний пакет Prime" передбачає доставку замовлення в поштову скриньку клієнта без підпису; пріоритетний порядок обробки в країні призначення та відслідковування замовлення в усіх країнах мережі Prime.

    При цьому нова послуга не передбачає компенсації в разі втрати відправлення в країні призначення. Для відправки товарів з гарантованою базовою компенсацією в країні призначення клієнти можуть й надалі використовувати категорію "Дрібний пакет рекомендований".

    Послуга діятиме в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, Франції (планово з 1 травня) та інших країнах. "Дрібний пакет Prime" орієнтується на постійних клієнтів "Укрпошти", які експортують свої товари, продаючи їх в інтернеті.

    Послугу можна буде оформити в онлайн-сервісах: системі АРІ, особистому кабінеті та мобільному застосунку. На період тестового режиму з 1 квітня по 1 травня оформлення можливе лише в особистому кабінеті.

    Також у компанії нагадують, що з січня знизили на 45% тарифи на доставку посилок та дрібних пакетів до Литви, Латвії та Естонії, а також в 4 рази знизили вартість на EMS-відправлення до Польщі. В свою чергу, з 1 квітня також буде знижено в 2,5 рази вартість посилок до Німеччини.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.