• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вночі окупанти атакували дронами Київ

    Опубликовано: 2023-03-22 09:47:12

    У ніч на 22 березня армія країни-агресора РФ знову атакувала дронами Україну.  У напрямку столиці усі ворожі БПЛА були збиті.

    Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

    "Ворог не припиняє атаки на Київ. Цієї ночі країна-терорист знову запустила свої смертоносні БПЛА в напрямку столиці. За попередньою інформацією, це були баражуючі боєприпаси "Shahed"", - зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

    За його словами, силами ППО всі цілі, виявлені в повітряному просторі навколо Києва, були знищені.

    "За даними на цю мить - без жертв та руйнувань. За що маємо вчергове дякувати нашим охоронцям неба - силам протиповітряноі оборони! Вони справжні герої! Слава Україні!", - підкреслив Попко.

    Як повідомляє генеральний штаб ЗСУ, цієї ночі противник завдав чергового масованого авіаційного удару БПЛА "Шахед-136". За попередньою інформацією, 16 дронів із 21 запущеного ворогом було знищено нашими захисниками.

    Про роботу ППО повідомляли у Хмельницькій та Житомирській областях. Наразі про влучання та руйнування внаслідок атаки дронами офіційної інформації немає.

    Нагадаємо, армія  РФ вночі 18 березня атакувала Дніпропетровську область безпілотниками. Два з них влучили у об'єкт критичної інфраструктури в Новомосковську.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.