Вночі окупанти атакували дронами Київ

22 мар, 09:47

У ніч на 22 березня армія країни-агресора РФ знову атакувала дронами Україну.  У напрямку столиці усі ворожі БПЛА були збиті.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

"Ворог не припиняє атаки на Київ. Цієї ночі країна-терорист знову запустила свої смертоносні БПЛА в напрямку столиці. За попередньою інформацією, це були баражуючі боєприпаси "Shahed"", - зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

За його словами, силами ППО всі цілі, виявлені в повітряному просторі навколо Києва, були знищені.

"За даними на цю мить - без жертв та руйнувань. За що маємо вчергове дякувати нашим охоронцям неба - силам протиповітряноі оборони! Вони справжні герої! Слава Україні!", - підкреслив Попко.

Як повідомляє генеральний штаб ЗСУ, цієї ночі противник завдав чергового масованого авіаційного удару БПЛА "Шахед-136". За попередньою інформацією, 16 дронів із 21 запущеного ворогом було знищено нашими захисниками.

Про роботу ППО повідомляли у Хмельницькій та Житомирській областях. Наразі про влучання та руйнування внаслідок атаки дронами офіційної інформації немає.

Нагадаємо, армія  РФ вночі 18 березня атакувала Дніпропетровську область безпілотниками. Два з них влучили у об'єкт критичної інфраструктури в Новомосковську.

Світлана Манько

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/544693.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua