• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія Deutsche Post збільшила річні дивіденди

    Опубликовано: 2023-03-10 18:00:34

    Поштово-логістична компанія Deutsche Post збільшила дивідендні виплати за минулий фінрік. Показник підняли з 1,80 до 1,85 євро. Аналітики LBLV також повідомили, що компанія збільшила бюджет, який буде спрямований на зворотний викуп цінних паперів.

    На викуп акцій Deutsche Post витратить мільярд євро. У майбутньому компанія може витратити до трьох мільярдів євро на зворотний викуп цінних паперів. При цьому керівництво поштово-логістичної фірми попереджає щодо економічної невизначеності у 2023 році.

    Щодо консолідованого прибутку за 2022 фінрік, він збільшився до 5,36 мільярда євро, піднявшись на 6,1%.

    У компанії прогнозують, що показник EBIT цього року може бути на рівні від 6 до 7 мільярдів євро. Очікується, що до 2025 року EBIT перевищить 8 мільярдів євро.

    У четвертому квартальному періоді прибуток Deutsche Post знизився на 10% до 1,34 мільярда євро порівняно з аналогічним періодом минулого року. На 13% упав показник EBIT до 1,92 мільярда євро. Що стосується виручки, вона в 4 кварталі піднялася на 1,7% до 23,78 мільярда євро.

    Аналітики прогнозували, що прибуток буде на рівні 1,17 мільярда євро, виручка — 23,25 мільярда євро, а EBIT — 1,95 мільярда євро.

    З початку поточного року капіталізація Deutsche Post збільшилася на 16% до 51,38 мільярда євро, повідомили в LBLV.

    Дмитро Доронін, фінансовий аналітик LBLV.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.