• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін хоче прибрати посередників з постачання продуктів для ЗСУ: це ринок на 43 млрд грн

    Опубликовано: 2023-03-02 14:00:53

    Міністерство економіки у вівторок, 28 лютого, запропонувало торговельним мережам продавати продукти для армії без посередників. Це великий ринок, який мав би зацікавити ритейлерів, повідомила пресслужба міністерства.

    "Зараз постачанням продуктів харчування займаються компанії, які закуповують продукцію у великих торгових мережах. Оскільки ці товари вже є у вас в асортименті, потрібно вирішити питання логістики", – сказала міністерка Юлія Свириденко на зустрічі з представниками найбільших торговельних мереж.

    За словами заступниці міністра Надії Бігун, обсяг продовольчого забезпечення Збройних Сил України становить приблизно 42-43 млрд грн щороку. Тому держава хоче залучити на цей ринок нових гравців, щоб посилити конкуренцію.

    У релізі стверджується, що ритейлери визнали цю пропозицію цікавою, але заявили про необхідність її детального опрацювання.

    На зустрічі обговорювали й інші проблемні питання галузі: законодавчі зміни, що стосуються роздрібної торгівлі, відносини з виробниками, кадровий резерв, кредитні програми, правила продажу алкогольних напоїв, цінове регулювання та заборгованість перед постачальниками.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.