• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як правильно вибирати жіночі парфуми

    Опубликовано: 2023-02-14 23:25:03

    Частиною образу будь-якої жінки завжди є аромат. Він підкреслює повсякденний, святковий або діловий стиль носія, розповідає всім оточуючим про індивідуальні риси характеру своєї хазяйки. Існує дуже багато видів парфумерії для жінок. Продукція відрізняється за способами розкривання, нотками, сезонністю, стійкістю. В залежності від ціни та особливостей виготовлення її відносять до різних категорій.

    Останнім часом аромати все частіше купують в інтернет-магазинах. Люди звикли робити це й раніше, але за часів світової пандемії онлайн-замовлень стало набагато більше. Багато користувачів уже звикли обирати парфуми онлайн. Зазвичай віддають перевагу відомим ароматам від світових виробників, які за роки існування найкраще зарекомендували себе. В інтернет-магазині Notino вказані характеристики кожного аромату.

     

    Особливості створення парфумерії

    Класична, та в цілому будь-яка композиція створюється у вигляді піраміди. Вона будується за принципом трикутника, в основі якого лежать базові, або початкові, ноти. Саме вони формують перше враження про жіночі парфуми. Після них з’являються основні, їх називають також серцем продукту. Остаточними є шлейфові. Більшість сучасних ароматів створюється саме за таким принципом. Його використання пов’язане з тим, що хімічні елементи у складі дуже легкі.

    Базові ноти – головна особливість парфумів, на яку потрібно звертати увагу під час купівлі. Вони випаровуються дуже довго й звучать більш насичено. Це основа продукту, яка присутня в його складі у більшості. Серединні нотки є не такими довготривалими, здебільшого сполучають основні й верхні, надаючи певного відтінку. Верхні, своєю чергою, коротші. Знаючи особливості кожної складової парфуму, простіше вибрати той, який точно підійде.

    В залежності від розмірів молекул, верхні нотки звучать від декількох хвилин до години, але не більше. Оскільки майже всі сучасні аромати створюються за пірамідою, варто ознайомитися з цими характеристиками, й вийде точно визначити, який варіант найкращий. Крім того, варто звертати увагу на склад. Будь-який інгредієнт виконує певні функції та впливає на враження, яке виникає після реального знайомства з ароматом.

     

    Чому варто придбати в магазині Notino

    Тут представлений дуже широкий асортимент парфумерії для жінок та чоловіків. Можна обрати товари з категорії люксових або мас-маркет, купити як новинки, так і вже популярні пропозиції від світових брендів. По кожному товару точно вказані характеристики, є фотографія, щоб було простіше вибрати. Переваги купівлі очевидні:

    • тільки якісна продукція. Кожна тримається так довго, як потрібно, й повністю відповідає вказаним параметрам;
    • широкий, різноманітний асортимент. В каталозі дуже велика кількість виробників, серед них є багато таких, які користуються всесвітньою славою;
    • приємні ціни на більшість товарів. Є гарні пропозиції для подарунку, часто проводяться акції;
    • велика кількість новинок.

    Всі товари знаходяться на власному складі компанії в Чехії. Доставка не займає багато часу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.