• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Binance отримала дозвіл на роботу у Польщі

    Опубликовано: 2023-01-20 18:00:57

    Криптовалютна біржа Binance отримала схвалення польської влади як провайдера послуг віртуальних активів на роботу в країні. Про це повідомляє пресслужба криптобіржі.

    «Binance рада повідомити, що вона розширює свою місцеву присутність у Польщі, а також зберігає відданість повному дотриманню нормативних вимог», — йдеться у повідомленні.

    Користувачі платформи з Польщі повинні підписати нові правила та умови, щоб мати можливість продовжувати користуватися сервісами.

    Компанія також оголосила про плани щодо збільшення кількості співробітників підрозділу, проведення заходів та освітніх ініціатив.

    Нагадаємо
    Раніше «Мінфін» писав про те, що Binance оголосила про завершення 22-го щоквартального спалювання токенів BNB. Усього було знищено трохи більше ніж 2 млн BNB загальною вартістю близько $575 млн (курс зазначений за даними біржі — $278).

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.