• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Twitter зрівняла ціну підписки Blue у додатках на Android та iOS

    Опубликовано: 2023-01-20 16:30:37

    Підписка на Twitter Blue для Android буде коштувати $11 на місяць — так само як і для користувачів iOS. Водночас вебкористувачам компанія пропонує дешевший річний план. Про це повідомляє Reuters.

    Синя галочка, яка раніше була безплатною для підтверджених облікових записів політиків, відомих особистостей, журналістів та інших публічних діячів, тепер буде доступна усім, хто готовий заплатити.

    Користувачі Android зможуть придбати місячну підписку на Twitter Blue за $11, за тією ж ціною, що й користувачі iOS.

    Вищі ціни для користувачів Android, ймовірно, компенсують комісії, які стягує Google Play, зазначає агентство.

    Twitter при цьому зберігає можливість для обох категорій користувачів заощадити ті ж самі $3 на місяць, провівши оплату за передплату через зовнішній сайт, а не магазин додатків Apple або Google.

    Можна також сплатити річну передплату вартістю $84 через сайт і трохи заощадивши в щомісячному вираженні. Подібні пропозиції діють у США, Великобританії, Канаді, Австралії, Новій Зеландії та Японії.

    Раніше в грудні Маск заявив, що користувачі Twitter Blue бачитимуть вдвічі менше реклами, а платформа запропонує вищий рівень без реклами до наступного року.

    Нагадаємо
    «Мінфін» писав про те, що Twitter 6 січня скоротив частину персоналу, який відповідав за модерацію контенту по всьому світу, а також за боротьбу з висловлюваннями ненависті та домаганнями у соціальній мережі.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.