• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укренерго отримало обладнання від USAID на $100 тисяч

    Опубликовано: 2022-12-21 18:00:44

    Укренерго отримало 105 одиниць обладнання, яке дозволяє керувати технологічними процесами та моніторити ключові технологічні параметри роботи підстанції, вчасно виявляти проблеми в обладнанні та запобігати виникненню аварій. Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

    Деталі
    «Нове обладнання загальною вартістю понад $100 тис. від наших американських партнерів з USAID вже готується для встановлення на одну з пошкоджених обстрілами росіян підстанцій», — йдеться в повідомленні.

    Обладнання було виготовлено спеціально під потреби Укренерго провідною американською компанією SEL (Schweitzer Engineering Laboratories) у максимально стислі терміни.

    Зазначається, що зараз обладнання налаштовується та невдовзі поїде на об'єкт.

    Відновлення роботі підстанції
    В Укренерго зазначили, що це та інше ключове замінене обладнання дозволять відновити роботу підстанції, а з нею — і стабільність енергопостачання у регіоні, який наразі потерпає від дефіциту потужності, передача якої ускладнена через пошкодження ключових об'єктів генерації та передачі.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.